Rust in je hoofd en lijf. Outdoor meditatie midden in de natuur!

 

Vind je het lastig om tijd voor jezelf te maken? En gun je jezelf volledige ontspanning deze zomer? Geef jezelf volledig de aandacht met Outdoor Meditatie. Stap uit de ratrace van je dagelijks leven en neem even helemaal de tijd voor jezelf. Je gaat opgeladen naar huis doordat je in contact komt met de natuur en je lichaam. Je zoekt de verstilling op door een combinatie van meditatie, stiltewandelingen, mindfulness en ademhalingstechnieken. We blijven zo veel mogelijk uit de woorden en gaan vooral ervaren. NB. Het is geen ademcirkel met verbonden ademhaling, maar ademhalingstechnieken die je ook direct kan toepassen in je dagelijks leven!

Samen met bosbadengids Lia Meerkerk organiseer ik de Outdoor Meditaties. Klik hier voor meer informatie over Lia en wat de voordelen zijn van Outdoor Meditatie. 

Investering: €32,50 per keer, inclusief theetje en snack aan het einde van de Outdoor Meditatie. Exclusief eventuele parkkosten (€1,50 per bezoek aan Amsterdamse Waterleidingduinen of €10 voor jaarkaart).

Locatie: Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang de Zilk.

Aanmelden