Hoe energiek sta jij 's ochtends op? Wat is de reden dat jij opstaat? 

Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Heb je een gejaagd gevoel en voel je stress? Of maak je nu een burnout door? Heb je het gevoel nergens meer energie voor te hebben? Niet meer uitgerust wakker wordt? Of heb je het gevoel dat je wordt geleefd en wil je weer zelf aan het roer staan van jouw leven?

STOP! Dit kan anders. Het is nu tijd om voor jezelf te kiezen. Te stoppen met het leven in een ratrace; te willen voldoen aan al die verwachtingen.

Het is tijd voor jou. Om te vertragen en echt de tijd te nemen voor jezelf. Jezelf de rust te geven om te herstellen. Jezelf te omringen met mensen die er ook voor jou zijn. Je goed voor jezelf zorgt! En dat begint bij het bewustwording en luisteren naar jouw lichaam.

Vanuit liefde voor jezelf kiezen

Vanuit liefde voor jezelf kiezen, waardoor je jouw leven leeft! Je bewust kiest voor wat jij echt belangrijk vindt. Je bent het waard jouw leven te leven.

Ik gun jou een vrij, blij en energiek leven, zodat je terug gaat naar die sprankel in jou!

De afgelopen jaren mocht ik met mannen en vrouwen meewandelen op hun ontwikkelingsreis. Nadat zij jaar in jaar uit voor anderen hebben gezorgd, gunden zij zichzelf nu ruimte en aandacht voor zichzelf. Zij durfden voor zichzelf te kiezen en namen 100% verantwoordelijkheid voor de keuzes die zij maakten in hun leven!

Mijn allergrootste wens

Mijn allergrootste wens is dat je weer vertrouwen krijgt in jezelf, waardoor je voelt dat je het waard bent. En de eerste stap is vanuit liefde durven kiezen.

Je weet dat je zou moeten kiezen, maar je vindt veel belangrijk. Je werk goed doen, er zijn voor je gezin en vrienden, bewegen, op je voeding letten en nog een beetje kunnen genieten van dit alles. Je wilt je naasten niet tekort doen, maar hebt het gevoel dat je onbedoeld lullig tegen hen doet. Je wilt het allemaal, maar je hebt hier gewoonweg de energie niet (meer) voor. Je wordt geleefd. Met als gevolg dat je moe en uitgeblust op de bank zit.

Hoe zou jouw leven veranderen als je genoeg energie had? Durft te kiezen voor jezelf?

Dit bericht komt niets voor niets op je pad. Je kunt nu kiezen voor die eerste stap.

Stel je voor..

Hoe zou het voor je zijn om vanuit liefde voor jezelf te kiezen? De regie terug te pakken over jouw leven? Dat je bewust kiest waar jij jouw tijd aan besteed? 100% eigenaarschap neemt over jouw leven? En je kiest om te herstellen.

Zodat..

 • Je zelf de richting in jouw leven bepaalt..
 • Je meer rust, focus en balans ervaart..
 • Je herstelt van stress of een burnout..
 • Je weer kan ontspannen..
 • Je weer kunt genieten van dingen..
 • Uitgerust en met energie de dag start..
 • Van de mensen om je heen geniet..
 • Je uit die ratrace stapt, waardoor je geniet van wat er zich nu afspeelt in jouw leven..
 • Je doet wat je het liefste doet..
 • Met plezier opstaat en zin in de dag hebt!
 • Met een voldaan gevoel naar bed gaat..
 • Je libido weer toeneemt..
 • En energie hebt voor de dingen die je wilt doen!

Zet jij die eerste stap?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik ontmoet je graag! Het kennismakingsgesprek is een gratis en vrijblijvend gesprek van 45 minuten (telefonisch, in mijn praktijk of een wandelsessie).

Trajecten

Wanneer wij tijdens het kennismakingsgesprek allebei een 'Ja' voelen, kun je kiezen uit de volgende trajecten. 

Traject vanuit Liefde voor Jezelf kiezen

Traject 'Vanuit Liefde voor Jezelf kiezen' is een op maat gemaakt traject met (wandel-)coachsessies, ademwerk en/of Reiki. In totaal omvat dit een intakegesprek en maximaal 7 sessies. Van tevoren stemmen wij met elkaar af wat je wil en bij jouw situatie past. Dit traject is bedoeld voor iedereen die:

 • in liefde voor zichzelf wil kiezen;
 • meer energie wil;
 • wil herstellen van stress of overspannenheid;
 • meer zingeving en richting wil in zijn of haar leven;
 • uitgerust wakker wilt worden.

Traject Herstellen van Burnout

Dit traject van een half jaar staat in het teken van jou en je lichaam; wat heeft je lichaam nodig om te herstellen van een burnout? Je lichaam heeft de tijd nodig om te herstellen van langdurige stress. Dit traject bestaat uit drie fasen:

1) Acceptatie en lichamelijk herstel. Door verschillende ontspanningsoefeningen, Reiki, ademwerk en rust. Dit leer je integreren in jouw leven. De duur van deze eerste fase verschilt per persoon.

2) Herstel van energie en conditie. Wat geeft jouw energie? En welke energievreters zijn er in je leven? Verder zoomen wij in op zingeving, jouw omgeving, dagstructuur, sociale contacten, rustmomenten, voeding en beweging. 

3) Integratie. Je leert alle opgedane inzichten toe te passen in jouw leven. Je herkent stress bij jezelf en kan hiermee omgaan.