Boost your Energy op 28 januari! Voor tickets en info zie agenda!

Mijn missie is om jou blij, vrij en energiek je eigen pad te laten bewandelen. Je hele leven al zet jij je voor anderen in, maar het is nu tijd voor jou. Even de tijd te nemen om te vertragen en in beweging te komen daar waar jouw hart naar uitgaat. 

 

Ik sta voor een leven waarin je alle delen in jezelf omarmt. Om vanuit daar dat te doen waar je blij van wordt. Ik zie het leven als een lamp. Je wordt puur geboren, maar gedurende het leven gaan er steeds meer lampenkapjes om de lamp heen, waardoor het licht steeds minder wordt. Zie deze lampenkappen als jouw overtuigingen en coping-/beschermingsmechanismen die je jouw leven lang hebt opgebouwd. 

 

Ik geloof dat alles energie is. Alles is met elkaar verbonden. Daarom vind ik het prachtig om mijn achtergrond in de psychologie te verbinden met het energetische werk. We overschatten vaak ons bewuste brein, terwijl 95 procent van ons gedrag onbewust gaat. Ik vind dat we in deze Nederlandse maatschappij, veel te veel waarde hechten aan onze ratio. Natuurlijk hebben we ons verstand ook af en toe nodig, maar vandaag de dag proberen we alles kapot te analyseren, waardoor we steeds verder worden verwijderd van wie we echt zijn. Vroeg of laat lopen we vast! Dit kan zowel op fysiek- als op mentaal niveau. Je ontwikkelt allerlei lichamelijke- of psychische klachten door de 'lampenkappen' die om jou heen zich hebben ontvouwd. 

 

Mijn doel is in dit leven om zo veel mogelijk mensen te laten schijnen! Ik help je dan ook graag jouw essentie te laten ervaren.