Boost your Energy op 28 januari! Voor tickets en info zie agenda!

PRIMAL ENERGY traject

Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Dat je achter jezelf aanrent? 

Daarmee weinig energie meer overhoudt voor wat je écht belangrijk vindt? Je aan het eind van de dag futloos op de bank zit? 

 

STOP! Het is nu tijd om voor jezelf te kiezen. Te stoppen met het leven in een ratrace; te willen voldoen aan al die verwachtingen. Het is tijd om te vertragen en je te verbinden met wie je werkelijk bént en wat je voelt. Dus wat je écht belangrijk vindt in jóuw leven! Een energiek leven waarin je doet wat je leuk vindt. Jezelf omringt met mensen van wie je energie krijgt. Je jezelf voedt in plaats van vult. En bewegen geen moeten meer is, maar iets is wat je wílt doen!

 

Over het PRIMAL ENERGY traject

Je kiest bewust voor een leven vol energie! Doen waar je echt blij van wordt! PRIMAL staat voor OER; dus terug naar jouw OER-ENERGIE. Tijd om op te laden; te helen en terug naar je kern. Alles is met elkaar verbonden. In dit traject heel jij jouw fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele gezondheid.

 

In ons leven willen we vaak voldoen aan verwachtingen - die van onszelf of die van anderen. Maar voor wie doe je dit eigenlijk? Word je hier echt blij van? Of doe je dit uit verplichting, enkel voor de ander? Waar ben jij in jouw verhaal?

 

Op naar een leven vol levenslust en energie!

PRIMAL ENERGY is een op maat gemaakt traject; de focus ligt op wat jij nodig hebt. In totaal ontvang je negen sessies; de keuze voor een vitaliteitsgesprek, oplaadmoment of Primal Voice sessie is aan jou! 

 

Hoe kan dit traject eruit zien?

  • Drie vitaliteitsgesprekken à 1 tot 1,5 uur - wandelcoaching midden in de natuur van Noordwijk.
  • Drie oplaadmomentjes à 1 tot 1,5 uur - energetische healing (Reiki) en aromatische geuren.
  • Drie Primal Voice sessies à 1 tot 1,5 uur - in contact met je innerlijk weten en beschermers.
  • Eet je energiek! We zoomen in op jouw voedingsstijl en kijken wat je nodig hebt om je energieker te voelen! 
  • PRIMAL-ENERGY werkboek - vol inspiratie voor meer energie! Afgestemd op jou.
  • Gratitude-everyday notitieboek;
  • Vitality Kurkumacapsules (plantaardig).

 

Wil je kennismaken en weten wat het PRIMAL ENERGY traject voor jou kan betekenen? Of wil je gewoon even voelen of er een wederzijdse klik is? Dan ontmoet ik je graag! Het kennismakingsgesprek is een gratis en vrijblijvend wandelcoachgesprek van 30 minuten.

Boek hier jouw kennismakingsgesprek