Energiek en gezond de zomer in!? Boek nu jouw gratis sessie!

Coaching - je leven blijvend veranderen

 

Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Dat je achter jezelf aanrent? Dat je geven makkelijker vindt dan ontvangen? En dat je aan het eind van de dag futloos op de bank zit? Daarmee weinig energie meer overhoudt voor wat je écht belangrijk vindt?

 

Ben je hier hélemaal klaar mee en wil je:

  • ..je eigen pad vinden en bewandelen?
  • ..meer balans in jouw leven?
  • ..je energieker voelen?
  • ..meer rust ervaren? 
  • ..meer tijd overhouden voor dingen die jij écht belangrijk vindt?
  • ..van je dromen werkelijkheid maken? 
  • ..een gezonde leefstijl wat écht bij jou past?

 

Vraag dan een gratis ME-TIME sessie aan.

 

Dit is een wandelcoachsessie van 60 minuten waar wordt ingegaan op:

  • Jouw dromen; waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
  • Jouw balans; wat is echt belangrijk voor jou? Besteed je hier jouw aandacht aan? 
  • Jouw vitaliteit; hoe energiek voel jij je? Hoe ziet jouw leefstijl eruit?

 

Wandelcoaching

Wandelcoaching zorgt voor een creatieve- en oplossingsgerichte mindset! Processen gaan sneller en je komt tot rust door de groene omgeving. Je wordt daarom gecoacht tijdens een wandeling in de duinen, het bos en op het strand van Noordwijk (Zh). 

 

Ervaringen - Marja Ruigrok

Ik was niet tevreden over mijn voedingspatroon en gewicht, hoeveelheid beweging en ik sliep slecht. Ik had het ook veel te druk met werk, dat soms erg veel van mijn energie vraagt. Ik was wel tevreden over mijn invulling van het leven, mijn ondersteunende relaties en mijn (soms te) positieve instelling.

 

Ik ben nu heel tevreden over de aanpassingen die ik heb gedaan in mijn voedingspatroon en wat dit doet met mijn gewicht en vooral ook mijn buikomvang. Ik ben blij dat ik weer sport en ik heb grote stappen gezet om meer vrije tijd te hebben. Deze vrije tijd gebruik ik om samen met een vriendin zelf een studie leefstijl coaching te volgen. En heel belangrijk is ook, dat ik beter slaap. Het is nog niet zoals vroeger, maar het gaat zeker de goede kant op.

 

Wat betekent dit voor jou?

Dat ik me heel sprankelend en energiek voel en met veel plezier bezig ben met studie, voeding en bewegen.

 

Hoe vond je het om met mij samen te werken? 

Ik vond het heel fijn om met jou samen te werken. Je stelde de goede vragen en hebt mij echt een aantal keren flink aan het denken gezet. Het buiten wandelen is een prettige en ongedwongen vorm. Je hebt steeds – als ik specifieke vragen had – uitgezocht hoe het zat en er veel werk van gemaakt. De appjes tussendoor laten je betrokkenheid zien, de recepten zijn inspirerend.

 

De goodies waren top. Elke dag als ik mijn citroensap drink door het stalen rietje, denk ik even aan je.

 

Hoe heb je de coachgesprekken ervaren?

Prettig. Meestal luister ik in mijn werk naar anderen en nu werd er professioneel en met volle aandacht naar mij geluisterd. Dat is heel fijn om te ervaren.