Hoe energiek sta jij 's ochtends op? Wat is de reden dat jij opstaat? 

Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Dat je achter jezelf aanrent? 

Daarmee weinig energie meer overhoudt voor wat je écht belangrijk vindt? Je aan het eind van de dag futloos op de bank zit? 

STOP! Het is nu tijd om voor jezelf te kiezen. Te stoppen met het leven in een ratrace; te willen voldoen aan al die verwachtingen. Het is tijd om te vertragen en je te verbinden met wie je werkelijk bént en wat je voelt. Dus wat je écht belangrijk vindt in jóuw leven! Een energiek leven waarin je doet wat je leuk vindt. Jezelf omringt met mensen van wie je energie krijgt. Je jezelf voedt in plaats van vult. En bewegen geen moeten meer is, maar iets is wat je wílt doen!

Over het Boost your Energy! traject

Je kiest bewust voor een leven vol energie! Doen waar je echt blij van wordt! Terug naar die sprankel in jou! Tijd om op te laden; te helen en terug naar je kern. Alles is met elkaar verbonden. In dit traject geef je aandacht aan jouw body, mind en soul.

In ons leven willen we vaak voldoen aan verwachtingen - die van onszelf of die van anderen. Maar voor wie doe je dit eigenlijk? Word je hier echt blij van? Of doe je dit uit verplichting, enkel voor de ander? Waar ben jij in jouw verhaal?

Op naar een leven vol levenslust en energie!

Boost your Energy! is een op maat gemaakt traject; de focus ligt op wat jij nodig hebt. In totaal ontvang je acht sessies; de keuze voor een vitaliteitsgesprek of oplaadmoment is aan jou!

Hoe kan dit traject eruit zien?

  • Vijf vitaliteitsgesprekken à 1 tot 1,5 uur - (wandel-)coaching midden in de natuur van Noordwijk of in de praktijkruimte. 
  • Drie oplaadmomentjes à 1 tot 1,5 uur - energetische healing (Reiki) en aromatische geuren.
  • Eet je energiek! We zoomen in op jouw voedingsstijl en kijken wat je nodig hebt om je energieker te voelen! 
  • Boost your Energy! werkboek - vol inspiratie voor meer energie! Afgestemd op jou.
  • Vitality Kurkumacapsules (plantaardig).

Wil je kennismaken en weten wat het Boost your Energy! traject voor jou kan betekenen? Of wil je gewoon even voelen of er een wederzijdse klik is? Dan ontmoet ik je graag! Het kennismakingsgesprek is een gratis en vrijblijvend wandelcoachgesprek van 30 minuten.

Boek hier jouw kennismakingsgesprek