Hoe energiek sta jij 's ochtends op? Wat is de reden dat jij opstaat? 

Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Heb je een gejaagd gevoel en voel je stress? Of maak je nu een burn-out door? Heb je het gevoel nergens meer energie voor te hebben? Je aan het eind van de dag futloos op de bank zit? 

STOP! Dit kan anders. Het is nu tijd om voor jezelf te kiezen. Te stoppen met het leven in een ratrace; te willen voldoen aan al die verwachtingen. Het is tijd om te vertragen en je te verbinden met wie je werkelijk bént en wat je voelt. Dus wat je écht belangrijk vindt in jóuw leven! Een energiek leven waarin je doet wat je leuk vindt. Jezelf omringt met mensen van wie je energie krijgt. Je goed voor jezelf zorgt!

Vanuit liefde voor jezelf kiezen

Vanuit liefde voor jezelf kiezen, waardoor je jouw leven leeft! Je bewust kiest voor wat jij echt belangrijk vindt. Je bent het waard jouw leven te leven.

Ik gun jou een vrij, blij en energiek leven, zodat je terug gaat naar die sprankel in jou!

De afgelopen jaren mocht ik met mannen en vrouwen meewandelen op hun ontwikkelingsreis. Nadat zij jaar in jaar uit voor anderen hebben gezorgd, gunde zij zichzelf nu ruimte en aandacht voor zichzelf. Zij durfde voor zichzelf te kiezen en namen 100% verantwoordelijkheid voor de keuzes die zij maakten in hun leven!

Mijn allergrootste wens

Mijn allergrootste wens is dat je weer vertrouwen krijgt in jezelf, waardoor je voelt dat je het waard bent. En de eerste stap is vanuit liefde durven kiezen.

Je weet dat je zou moeten kiezen, maar je vindt veel belangrijk. Je werk goed doen, er zijn voor je gezin en vrienden, bewegen, op je voeding letten en nog een beetje kunnen genieten van dit alles. Je wilt je naasten niet tekort doen, maar hebt het gevoel dat je onbedoeld lullig tegen hen doet. Je wilt het allemaal, maar je hebt hier gewoonweg de energie niet voor. Je wordt geleefd. Met als gevolg dat je aan het eind van de dag moe op de bank zit.

Hoe zou jouw leven veranderen als je genoeg energie had? Durft te kiezen voor jezelf?

Dit bericht komt niets voor niets op je pad. Je kunt nu kiezen voor die eerste stap.

Stel je voor..

Hoe zou het voor je zijn om vanuit liefde voor jezelf te kiezen? De regie terug te pakken over jouw leven? Dat je bewust kiest waar jij jouw tijd aan besteed? 100% eigenaarschap over jouw leven?

Zodat..

  • Je binnen drie maanden meer rust, focus en balans ervaart..
  • Uitgerust en met energie de dag start..
  • Je uit die ratrace stapt, waardoor je ultiem kan genieten van wat er zich nu afspeelt in jouw leven..
  • Van de mensen om je heen geniet..
  • Je doet wat je het liefste doet..
  • Met plezier opstaat en zin in de dag hebt!
  • Met een voldaan gevoel naar bed gaat!
  • En energie hebt voor de dingen die je wilt doen!

Zet jij die eerste stap?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik ontmoet je graag! Het kennismakingsgesprek is een gratis en vrijblijvend gesprek van 30 minuten (telefonisch of fysiek in mijn praktijk of een wandelsessie).

Boost your Energy! traject

Boost your Energy! traject is een op maat gemaakt traject met (wandel-)coachsessies, ademwerk en/of energetische behandelingen. In totaal omvat dit een intakegesprek en maximaal 7 sessies. Van tevoren stemmen wij met elkaar af wat je wil en bij jouw situatie past.