Zaterdagmidag 21 mei Herbal cacao ceromonie voor en door vrouwen! Zie Women with Sparkles voor meer info en ticketlink!

Welkom mooie vrouw! 

 

Wat fijn dat jij ons hebt gevonden. 

 

Heb jij soms ook het gevoel dat je wordt geleefd en amper tijd hebt om de vrouw in jou omhoog te halen of om gewoon lekker te Zijn?

 

Wees dan welkom in bij Women with Sparkles! Iedere maand organiseren wij tijdens volle maan online- en live events op toffe locaties in Nederland. Dit keer op de prachtige & lichte locatie ZOED in Haarlem. We werken aan thema's zoals lichaamswerk, mindset en coaching. 

 

Je ervaart speelse manieren om in contact te komen met jouw hartsverlangen en vrouwelijke yin.

 

Je komt in een warm bad met inspirerende authentieke vrouwen waarin je deelt, groeit en elkaar laat stralen. 

 

Want hoe laad jij je op? En wat betekent verbinding met jezelf en andere vrouwen? Wil jij dichter bij jouw essentie komen? Intuïtief voelen wat je echt belangrijk vindt in het leven?

 

Voel jij nu ook een volledig JA? Dan ontmoeten wij jou graag tijdens het eerste live-event van Women with Sparkles!💃🥰🌙 Kom jij stralen met je vriendin, moeder, tante of buurvrouw? Speciale vriendinnentickets zijn nu beschikbaar! Alleen ben je uiteraard ook van harte welkom! Regulier ticket ook verkrijgbaar.

 

Praktische info 

Wanneer:

21 mei 13:15 - 18:00

Waar:

ZOED Haarlem (gratis parkeren)

Wilhelminapark 28
2012KC Haarlem

Deze dag word je meegenomen in de wereld van cacao, jouw persoonlijke yin & yang en je innerlijk wezen. Dit alles door gewoon lekker te Zijn en te Doen! 

We starten met een cacao ceremonie, gevolgd door een kaarsmeditatie en danssessie (en nee, je hoeft niet goed te kunnen dansen! Iedereen kan mee doen💃). Daarna krijg je inzicht in jouw yin & yang kwaliteiten en maak je jouw dromen zichtbaar op je Visionboard. Wij eindigen de dag heerlijk ontspannen met Yin yoga.