Boost your Energy op 28 januari! Voor tickets en info zie agenda!

Agenda

Boost your Energy! 28 januari 2023

Wil jij januari fit en vol energie beginnen?❤️‍🔥 

Kom dan naar de Boost your Energy dag op 28 januari. Een dag wat in het teken staat van jou. Jij met genoeg energie om het jaar te beginnen! Deze dag kom je letterlijk in beweging en zet jij jouw intentie voor 2023 neer. We starten fysiek om vervolgens af te dalen naar de diepere lagen van jouw gezondheid, zodat je genoeg energie hebt om van 2023 jouw jaar te maken! Jouw jaar waarin je doet wat je écht leuk vindt, je omringt met mensen die je energie geven en je jóuw leven leeft!

Locatie: Noordwijk (midden in de natuur)

Investering: €25,55

Women with Sparkles

Heb jij soms ook het gevoel dat je wordt geleefd en amper tijd hebt om gewoon lekker te Zijn? Vind je het spannend om te delen hoe het met je gaat? En heb je de behoefte om te delen, groeien en te werken aan jezelf? Want hoe laad jij op? En wat betekent verbinding met jezelf? 

Wij zijn Araliya en Melissa en begin 2022 hebben wij de Women with Sparkles community opgericht. Deze is geboren vanuit onze eigen behoeften om te verbinden met andere vrouwen, te leven vanuit onze intuïtie en tegelijkertijd op persoonlijk vlak te willen groeien. 

Wil je dichter bij jouw essentie komen en intuitief voelen wat echt belangrijk is voor jou? 

Wees dan welkom bij Women with Sparkles. Maandelijks organiseren wij een workshop dat in het teken staat van jou! Jij die volledig in haar kracht staat. Balans ervaart tussen jouw yin- (rust/vertragen) en yan- (beweging/actie)energie. We werken op toffe locaties in Nederland aan thema's zoals leefstijl, persoonlijk groei en energie. De workshops zijn ingedeeld in twee blokken. Blok 1 ga je naar binnen en voel je wat er in jouw lichaam leeft en blok 2 naar buiten; tijd om in jouw kracht te stappen en te stralen!

Je ervaart praktische handvatten om te werken aan verdieping en verzachting in jezelf.

De workshops helpen jou te bekrachtigen in datgeen waar jij aan wilt werken zodat je volledig kunt stralen. Samen met andere authentieke vrouwen.

Ben jij er klaar voor? Sta je ook open voor nieuwe ervaringen en ben je nieuwsgierig geworden? We ontmoeten je graag! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de volgende workshop!

Inschrijven nieuwsbrief